ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - Dvoetažni apartman na traženoj lokaciji

Pula, Nova Veruda, Pula, Hrvatska

342.000€

3 800 €/m2

Tip

Stan

Površina

90 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
342.000€
Površina
90 m2 (3 800 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
1000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
50968

Opis

ISTRA, PULA, NOVA VERUDA - Kvalitetan obiteljski dvoetažni penthouse na najtraženijoj lokaciji u gradu Puli.

Ponosno predstavljamo ovaj visoko kvalitetan stan smješten u manjoj stambenoj zgradi od svega nekoliko stambenih jedinica smještenoj na jednoj od najtraženijih lokacija grada Pule. Riječ je o kvalitetnom obiteljskom penthouse koji predstavlja vrhunsku priliku za sve one koji traže svoju oazu mira i luksuza ili za sve one koje traže rijetke prilike za investicijom u vidu turističke rente.

OPIS SATANA:
Stan se sastoji od ukupnih 90m2 stambenoga prostora podijeljenih na dvije etaže. Ulazom u stan smjestilo se manje predvorje koje nas dalje uvodi u prostro otvorenoga koncepta bez pregradnih zidova, a u kojemu se smjestio veći i komotni dnevni boravak osunčan tijekom cijeloga dana uz pomoć većih staklenih stijenka i dobre orijentacije stana prema suncu. U istome prostoru se nalazi i blagovaona dovoljna za cijelu obitelj kao i blago izdvojena moderna i opremljena kuhinja. Iz dnevnoga boravka i blagovaone proteže se i pristup prema komotnoj djelomično natkrivenoj terasi s koje se proteže predivan pogled na krajobraz i more.

Stan je komotan i prostorije su organizirane tako da ispunjuju svoju zacrtanu ulogu, uz sve spomenuto na prvoj etaži stana nalazi se i spremište.

Unutarnjim komotnim stubištem obloženo u kanfanarskom kamenu, pristupa se prema gornjoj etaži stana gdje su se smjestile dvije komotne spavaće sobe i kupatilo. Iz soba se

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine