ISTRA, PULA - Trosobni stan u novogradnji u blizini svih sadržaja

Pula, Kaštanjer, Pula, Hrvatska

270.000€

2 903 €/m2

Tip

Stan

Površina

93 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
270.000€
Površina
93 m2 (2 903 €/m2)
Kat
1
Grijanje
drva
Udaljenost od mora
1700m
Ažuriran
28.06.2024
ID
30127

Opis

ISTRA, PULA - Trosobni stan u novogradnji u blizini svih sadržaja

Prodaje se trosobni stan u izgradnji, smješten u neposrednoj blizini centra grada. Ovaj prostrani stan ukupne površine 93m2 (sa 2 dva parking mjesta i balkonom/loggia), nudi izuzetan dizajn i udobnost, savršene za moderan način života.

Po ulasku u stan, dočekat će vas prostrani hodnik koji vodi do otvorenog koncepta dnevnog boravka i kuhinje. Ova elegantna i dobro osmišljena prostorija stvara idealan prostor za obiteljska okupljanja i druženja s prijateljima. Osim toga, stan se sastoji od jedne prostrane spavaće sobe s vlastitom kupaonicom te još dvije udobne spavaće sobe, kupaonice i posebnog wc-a, pružajući dovoljno prostora za sve članove obitelji.

Iz dnevnog boravka možete izići na loggiu površine 13 četvornih metara, gdje možete uživati u svježem zraku i prekrasnom pogledu na okolinu. Ova prostorija je savršeno mjesto za opuštanje nakon napornog dana ili za uživanje u jutarnjoj kavi.

Stan se nalazi na prvom katu stambenog objekta s ukupno četiri stambene jedinice, pružajući vam privatnost i mir. Zgrada se gradi s najvišom pažnjom prema kvaliteti, koristeći samo najkvalitetnije materijale, što osigurava trajnost i dugoročnu vrijednost vašeg novog doma.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika ove nekretnine je njezina iznimna lokacija. Smještena u mirnom i tihom susjedstvu, ipak je udaljena manje od 10 minuta hoda od samog centra grada. Svi glavni sadržaji

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine