ISTRA, PULA - Prostran stan s pogledom na grad i vrtom!

Pula, Kaštanjer, Pula, Hrvatska

285.000€

2 126 €/m2

Tip

Stan

Površina

134 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
285.000€
Površina
134 m2 (2 126 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3500m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
02.07.2024
ID
24984

Opis

ISTRA, PULA - Prostran 3SS+DB stan s pogledom na grad i većim vrtom!

Prodaje se prekrasan stan s pogledom na grad u mirnome predjelu grada. Smješten na prvome katu manje obiteljske kuće s vlastitim i privatnim parking mjestima i ulazom, sveukupne stambene neto kvadrature 134 m2.
Ulazom u stan nalazi se manje predvorje s privatnim stepeništem koje nas vodi prema stanu, a koji se sastoji se od hodnika koji odvaja spavaći dio od djela za dnevni život. U istome hodniku smjestilo se veće kupatilo, zatim tri prostrane spavaće sobe. U dijelu za dnevni život u jednom većem otvorenom prostoru nalazi se dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom. Isti je prostor osunčan dnevnim svijetlom kroz cijeli dan uz pomoć veće staklene stijenke kroz koju se proteže pogled prema okućnici u istome vlasništvu stana od 450m2 te i otvoreni pogled na grad i zalazak sunca. Iz kuhinje i blagovaonice se proteže izlaz na veću natkrivenu terasu idealnu za druženja s prijateljima i obitelji.

Na ograđenoj okućnici osiguran je i parking za dva automobila, a kojima se pristupa kroz automatsku kapiju sa senzorima. Okućnica pruža dovoljno prostora za ljetnu kuhinju i bazen, kao i mogućnost uživanja u vlastitim plodovima iz vrta.

Grijanje je u stanu osigurano centralnim grijanjem na plin, zatim klima uređajima, no u stanu se nalazi i funkcionalni dimnjak s mogućnosti grijanja na drva ili pelete.

Predmetna nekretnina predstavlja idealnu priliku za sve one koji traže svoj pri

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine