ISTRA, PULA, ŠIRI CENTAR - Dva stana nadomak centra grada

Pula, Centar, Pula, Hrvatska

307.000€

3 197 €/m2

Tip

Stan

Površina

96 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
307.000€
Površina
96 m2 (3 197 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2500m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.07.2024
ID
55412

Opis

ISTRA, PULA, ŠIRI CENTAR - Dva u potpunosti renovirana stana smješteni u privatnome dijelu prizemlja manje stambene zgrade.

Riječ je o dva vrhunski renovirana stana smještenim u privatnome dijelu manje starije ali održavane zgrade, koja se sastoji od sveukupno 4 stambene jedinice. Ono što ove stanove čini zanimljivima nije samo njihovo uredno stanje nego i njihova lokacija. Naime riječ je o lokaciji savršenoj za miran i siguran obiteljski život, nadomak svog potrebnog sadržaja. Uz to, ova lokacija odgovara svim zahtjevima potrebnim za razvoj posebne turističke ponude u vidu privatne investicije sa sigurnim povratom na uloženo.

Tako se na svega nekoliko koraka od stana nalazi nezaobilazni Rimski Amfiteatar poznatiji kao Pulska Arena, zatim su tu i poznati Giardini kao centar grada, brojne trgovine miješane i specijalizirane robe, doktori, škole, vrtići, brojni parkovi, tržnica, kafići i restorani. Ono što smatramo kao prednost je kako se stanovi nalaze na blago izoliranoj lokaciji izvan strogoga centra grada, što znači kako su udaljeni od gužvi, buke i velikoga broja ljudi, što zasigurno boravak čini značajno ugodnijim i kvalitetnijim.

OPIS STANOVA:
Kako je riječ o dvije stambene jedinice, njihova ukupna stambena površina iznosi 96 m2. Manji stan se nalazi u prizemlju, dok se veći stan nalazi odmah iznad manjega, te posjeduje privatno stubište uz pomoć kojega se stanu pristupa. Ukratko, riječ je o dvije stambene jedinice istoga vl

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine