ISTRA, CENTAR, PULA - 3SS+DB stan na prvome katu

Pula, Centar, Pula, Hrvatska

311.000€

3 616 €/m2

Tip

Stan

Površina

86 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
311.000€
Površina
86 m2 (3 616 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
3000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
08.09.2024
ID
58983

Opis

ISTRA, CENTAR - 3SS+DB stan smješten na prvome katu kvalitetne i održavane starogradnje.

Riječ je o vrijednome stanu koji se nalazi na samom rubnom dijelu centra grada Pule, udaljenog svega nekoliko koraka od svog sadržaja potrebnog za siguran i miran svakodnevni život.

OPIS STANA:
Stan se tako sastoji od 86,52m2 stambenoga prostora + dijela veće natkrivene terase. Ulazom u stan dočekuje nas duži hodnik koji povezuje sve prostorije stana i dijeli stan na dio namijenjen dnevnome životu, kao i spavači dio.

Na kraju hodnika smjestila se prostrana blagovaona s manjim dnevnim boravkom, koja se nalazi uz blago izdvojenu kuhinju. Blagovaonica i kuhinja posjeduju pristup prema većoj natkrivenoj terasi, skrivenoj od pogleda, te idealnoj za opuštanje i odmor uz pogled prema dijelu grada. Upravo je terasa ono što ovaj stan izdvaja od ostalih stanova u centru grada Pule, rijetka je prilika pronaći stan koji posjeduje terasu, time više stan koji posjeduje privatnu terasu skrivenu od pogleda i ovih dimenzija.

Dalje, stan se sastoji od dvije komotne spavače sobe, od kojih je jedna spavaća soba povezana s trećom spavaćom, a koje sukladno potrebama i željama kupaca može poslužiti kao manji uredski prostor, dječja spavača soba, veći walk-in ormar i tome slično. Moramo istaknuti kako budući vlasnici imaju mogućnost treću spavaču napraviti privatnom, tako da kroz hodnik uz manju preinaku naprave zasebni pristup.

Uz sve spomenuto stan se dodatno sas

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine