Kuća Pula, 286m2

Pula, Veli vrh, Pula, Hrvatska

380.000€

1 328 €/m2

Tip

Kuća

Površina

286 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
380.000€
Površina
286 m2 (1 328 €/m2)
Površina placa
634
Garaža
Da
Ažuriran
06.07.2024
ID
39090

Opis

Istra, Pula, okolica,

ova šarmantna nekretnina nalazi se u okolici glavnog istarskog grada Pule koji kao najveći grad nudi pregršt turističkog, kulturnog i zabavnog kao i sve sadržaje za visoku kvalitetu života. Također na samo par minuta nalaze se prekrasne plaže turističkog bisera Fažane. Lokacijski kuća je smještena u mirnoj ulici okružena obiteljskim kućama sa prostranim uređenim okućnicama. Prve plaže i more nalaze se na udaljenosti oko jednog kilometra.

Ova nekretnina sastoji se od dva stana od kojih se svaki nalazi na svojoj etaži, prizemlju odnosno prvom katu. Stan u prizemlju sastoji se od predsoblja, prostrane sobe sa kaminom koja se spaja s kuhinjom te kupaonica. U nastavku prizemlja nalazi se još jedna soba koja ima svoju kuhinju i ulaz sa vanjske strane te bi mogla biti odvojena stambena jedinica za sebe. Iz predsoblja također postoji ulaz u garažu koja se nalazi u sklopu kuće.
Stan na prvom katu sastoji se od ulaznog hodnika koji nas vodi u ostale prostorije od kojih je najveća svakako ona koja open space konceptom spaja kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak sa kaminom te ima dva izlaza na natkrivenu terasu. U nastavku stana nalazi se jedna kupaonica i dvije spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu natkrivenu terasu.
Okućnica je prostrana sa mnogo zelenila i dovoljno prostora za parking mjesta tri automobila.

Ova kuća s obzirom na prostranost i mirnu lokaciju te blizinu svih sadržaja koji se nalaze u Puli mogla bi biti s

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine