Kuća Pula, 166m2

Pula, Veli vrh, Pula, Hrvatska

595.000€

3 584 €/m2

Tip

Kuća

Površina

166 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
595.000€
Površina
166 m2 (3 584 €/m2)
Površina placa
548
Ažuriran
06.07.2024
ID
48300

Opis

Istra, Pula

Smještene u mirnom dijelu Pule, svega par minuta od centra grada i Fažane smjestile su se ove dvije prekrasne kuće. Lokacijski odlično smještene u mirnoj i slijepoj ulici. More je udaljeno svega par minuta vožnje, te se svi bitni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini.

Prva od dvije kuće nalazi se na prednjem dijelu dvorišta. Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do 3 spavaće sobe, kupaonice i velikog otvorenog prostora koji dijele kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica. Otvoreni prostor sadrži i dva izlaza, jedan prema plaži i bazenu, dok sa druge strane ima izlaz na natkrivenu terasu savršenu za druženje i opuštanje. Ova kuća također ima plaćene komunalije za izgradnju još jednog kata što daje budućem vlasniku dodatnu praktičnost i mogućnosti.

Druga kuća nalazi se na stražnjem dijelu parcele. Kuća se sastoji od otvorenog prostora koji dijele kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica. U nastavku se nalaze kupaonica te dvije spavaće sobe od kojih druga ima izlaz na plažu i lagan pristup bazenu. Također ispred kuće se nalazi natkrivena i zatvorena ljetna kuhinja sa velikim roštiljem uređena u rustikalnom stilu.

Na okućnici se također nalazi veliki bazen od 32m2, vanjski tuš, spremište, još jedan roštilj sa krušnom peći te vlastiti parking ispred ulaza u dvorište. Cijela okućnica je šarmantno uređena palmama, maslinama i zelenilom.

Ova nekretnina nudi savršenu priliku za svakoga tko traži mirno mjesto u

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine