ISTRA, PULA - Austrougarska kamena villa sa pogledom na more

Pula, Centar, Pula, Hrvatska

1.290.000€

3 685 €/m2

Tip

Kuća

Površina

350 m2

Struktura

7

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
1.290.000€
Površina
350 m2 (3 685 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
12.09.2024
ID
55688

Opis

ISTRA, PULA - Kamena villa sa pogledom na more

Ponosno predstavljamo ovu visoko kvalitetnu i izvrsno održavanu privatnu austrougarsku kamenu villu smještenu na jednoj od najtraženijih i luksuznijih dijelova grada Pule. Riječ je o obiteljskoj Vili koja se sastoji od sveukupno dvije etaže, a koja se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija grada . Villa je oduvijek bila korištena isključivo za privatne potrebe obitelji, a novim vlasnicima nudi razne mogućnosti od dugoročnog najma, turističke rente sa sigurnim povratom na uloženo.

Od početka gradnje korišteni su najkvalitetniji materijali, namještena je sa stilom i ciljem maksimalnog komfora koji priliči luksuznoj villi. Vlasnici kuću održavaju izuzetno uredno i kvalitetno, pa je kao takva spremna za useljenje ili iznajmljivanje u turističke svrhe.

Zaputite se s nama u ovu rijetku i vrijednu priliku.

OPIS NEKRETNINE:

Riječ je o villi koja se sastoji od sveukupno 350m2 stambenoga prostora, svaki je kvadrat kuće maksimalno iskorišten kako bi se osigurao maksimalan komfor i kako bi svaka prostorija ispunila svoju zacrtanu ulogu. Tako svaki stan posjeduje svoju privatnost i privatni pristup . Villa se dijeli na dvije etaže prizemlje i kat.

U prizemlju se smjestilo manje predvorje koje nas uvodi u dnevni prostor osmišljen kao "open space" prostor bez pregradnih zidova. Ovdje se možete opustiti uz komotni dnevni boravak, kojega krasi moderni kamin na drva. Tu se nalazi i prostrana blagovaona

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine