ISTRA, PULA - Renovirana apartmanska kuća na neponovljivoj lokaciji

Pula, Centar, Pula, Hrvatska

780.000€

3 714 €/m2

Tip

Kuća

Površina

210 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
780.000€
Površina
210 m2 (3 714 €/m2)
Površina placa
682
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
300m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
31.08.2024
ID
31841

Opis

ISTRA, PULA - Renovirana obiteljska apartmanska kuća smještena na neponovljivoj lokaciji!

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Prevladava umjereno topla klima blagih zima i toplih ljeta stoga je idealno mjesto za potencijalne vlasnike nekretnina koji će u njima moći uživati tijekom cijele godine.

Na jednoj od najtraženijih lokacija grada Pule smjestila se ova kvalitetna obiteljska apartmanska kuća sa sveukupno 160m2 stambenoga prostora podijeljenih na dvije etaže s dva manja studio apartmana i jednim većim 2SS+DB apartmanom + pomoćnim objektom od 40m2 u dvorištu.

Prostor je organiziran tako da su se u prizemlju smjestila dva manja studio apartmana, od kojih svaki posjeduje vlastitu kuhinju, osunčani dnevni boravak s izlazom na vanjsku terasu i dvorište, kao i kupatilo.

Vanjskim stepeništem pristupa se gornjoj etaži gdje se smjestio 2SS+DB apartman s vlastitom odvojenom kuhinjom i blagovaonom, većim osunčanim dnevnim boravkom iz kojega se proteže izlaz na vanjsku natkrivenu terasu koje se proteže dužinom cijele etaže, zatim odvojene u privatnom dijelu se nalaze dvije spavaće sobe od kojih jedna posjeduje vlastiti balkon, zatim jedno kupatil

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine