Poreč, okolica - šarmantna luksuzna vila s bazenom u mirnom kraju u okolici P

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

1.450.000€

9 539 €/m2

Tip

Kuća

Površina

152 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
1.450.000€
Površina
152 m2 (9 539 €/m2)
Površina placa
672
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
6000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
11.07.2024
ID
52374

Opis

U idiličnom istarskom selu nedaleko od Poreča, trenutno se realizira dojmljiv građevinski projekt - skladno uklopljene u slikoviti krajolik grade se četiri prekrasne kuće. Ovaj jedinstveni projekt spaja moderan dizajn s tradicionalnom arhitekturom, nudeći budućim stanovnicima luksuzan i udoban dom. Svaka od kuća očarava individualnim dizajnom i visokom kvalitetom gradnje. Velika pročelja prozora dopuštaju ulazak prirodnog svjetla u prostorije i istovremeno pružaju prekrasan pogled na okolnu prirodu.

Unutar kuća stanari mogu očekivati prvoklasnu opremu i dobro osmišljen koncept prostorija. Prostrani prostori za dnevni boravak stvaraju otvorenu i ugodnu atmosferu, dok kvalitetni materijali i moderni sadržaji osiguravaju udobnost i stil. Svaka kuća ima više spavaćih soba s vlastitim kupaonicama koje nude utočište i privatnost.

Vanjski sadržaji jednako su impresivni. Svaka kuća raspolaže vlastitim vrtom s bazenom, savršenim za opuštanje i uživanje u mediteranskom okruženju. Prostrana terasa poziva vas na druženje na otvorenom, dok bazen nudi osvježenje u vrućim ljetnim danima.

Ove ekskluzivne kuće čine idealno mjesto za one koji traže spoj mira, blizine mora i kupališnih uvala koje su udaljene 6 km, dok su veći gradovi poput Poreča i Rovinja sa svojom bogatom kulturom i živahnim životom udaljeni samo nekoliko minuta vožnje. Ovaj projekt jedinstvena je prilika za kupnju luksuzne vile usred očaravajućeg istarskog krajolika.

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine