Kuća Poreč, 152,48m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

1.450.000€

9 539 €/m2

Tip

Kuća

Površina

152 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.450.000€
Površina
152 m2 (9 539 €/m2)
Ažuriran
13.07.2024
ID
39727

Opis

Poreč, ekskluzivna vila sa bazenom u mirnom mjestu!

U idiličnom istarskom mjestu u realizaciji je dojmljiv građevinski projekt uklopljen u slikoviti krajolik. Gradi se ukupno pet fantastičnih vila sa bazenom.
Ovaj jedinstveni projekt spaja moderan dizajn s tradicionalnom arhitekturom, nudeći budućim stanovnicima luksuzan i udoban dom.
Svaka od vila očarava individualnim dizajnom i visokom kvalitetom gradnje. Velika pročelja prozora dopuštaju ulazak prirodnog svjetla u prostorije i istovremeno pružaju prekrasan pogled na okolnu prirodu. Ovaj skup od pet vila nudi bezvremensku eleganciju.
Budući vlasnici mogu očekivati prvoklasnu opremu i dobro osmišljen koncept prostorija. Prostrani prostori za dnevni boravak stvaraju otvorenu i ugodnu atmosferu, dok kvalitetni materijali i moderni sadržaji osiguravaju udobnost i stil.
Svaka vila ima ukupno tri spavaće sobe svaka sa vlastitom kvalitetno opremljenom kupaonom koje nude utočište i privatnost.
Vanjski sadržaji jednako su impresivni. Vile raspolažu vlastitim vrtom s bazenom, savršenim za opuštanje i uživanje u mediteranskom okruženju. Prostrana terasa poziva vas na druženje na otvorenom, dok bazeni, koji imaju mogućnost grijanja, nude osvježenje u vrućim ljetnim danima tako i u zimskim danima.
Planirano grijanje vila biti će putem dizalice topline kao podno grijanje i klima uređajima sa centralnom kontrolom. Grijanje vode omogućeno je putem solarnih panela.

Svojim uspješnim spojem modern

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine