Kuća Poreč, 125m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

490.000€

3 920 €/m2

Tip

Kuća

Površina

125 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
490.000€
Površina
125 m2 (3 920 €/m2)
Površina placa
350
Ažuriran
03.10.2024
ID
40526

Opis

Poreč, okolica, prekrasna moderna kuća sa bazenom!

U mirnom mjestu nedaleko grada Poreča i njegovih plaža prodaje se ova prekrasna moderna kuća sa bazenom.

Kuća se prostire na dvije etaže te se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice po open space konceptu, ostave, četiri komotne spavaće sobe, dvije sobe sa vlastitom kupaonom. Unutar kuće nalazi se prostrani dnevni boravak, elegantno uređen i ispunjen prirodnom svjetlošću zahvaljujući velikim prozorima. Kuhinja, potpuno opremljena i moderno dizajnirana, predstavlja srce doma i idealno je mjesto za pripremu obroka za obitelj i prijatelje. Blagovaonica pruža dovoljno mjesta za udobne obiteljske večere.

Kuća ima ukupno 4 prostrane spavaće sobe, svaka opremljena udobnim krevetima i dovoljno prostora za pohranu. Namještaj u sobama je pažljivo odabran kako bi stvorio ugodan i luksuzan ambijent. Iz spavaćih soba izlazi se direktno na terasu.
Grijanje kuće je predviđeno putem klima uređaja.
Bazen je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u sunčanim danima, a oko njega se može postaviti terasa s ležaljkama i vanjskim sjedećim prostorom.
Trgovina, ugostiteljski objekti, vrtić, škola, jaslice, dječjih park, crkva se nalazi u mjestu na samo nekoliko minuta hoda dok su Poreč i plaže udaljene samo 7 km od mjesta.
Kuća se prodaje namještena.

Ova kuća je potpuno namještena, uključujući sve potrebne aparate, te pruža sve što vam treba za luksuzan i udoban životn

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine