Istra, Poreč, okolica - šarmantna kuća u istarskom stilu, 1500 metara od mor

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

495.000€

4 125 €/m2

Tip

Kuća

Površina

120 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
495.000€
Površina
120 m2 (4 125 €/m2)
Površina placa
250
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
23.09.2024
ID
63688

Opis

Istra, Poreč, okolica


Prodaje se samostojeća kamena kuća u istarskom stilu, ukupne površine 120 m2, u mirnom i lijepom mjestu udaljenom svega 1,5 kilometara od mora i uređenih plaža te svega 7 km od slikovitog grada Poreča.


Prizemlje kuće sastoji se od ulaznog hodnika, šarmantne kuhinje u rustikalnom stilu izrađene po mjeri, blagovaone sa stolom za objedovanje i izlazom u prostrano dvorište, relax sobe za opuštanje i provođenje slobodnog vremena te prekrasne stilski uređene konobe sa velikim unutarnjim kaminom. U prizemlju se nalazi kupaonica te dodatna prostorija koja služi kao kotlovnica odnosno vešeraj.

Na međukatu kuće smjestilo se dodatno prostrano kupatilo dok nas kvalitetno unutarnje stepenište vodi na prvi kat kuće gdje se nalaze dvije prostrane dvokrevetne spavaće sobe, jedna s terasom s kamenim stupovima i krovom s koje se pruža pogled na more.

Kuća posjeduje i prostrano potkrovlje koje se može urediti po želji kupca.

Velika okućnica sastoji se od tri dijela. Prvi dio obuhvaća dva parkirna mjesta i pristupom iz vrta s automatskim vratima. Drugi dio je prostor za opuštanje s vanjskim tušem. Treći dio namjenjen je ugradnji natkrivene vanjske kuhinje. U vrtu se nalazi i mala kućica koja služi kao skladište ili ostava.


Kuća se prodaje potpuno namještena i maksimalno funkcionalna. Sav kuhinjski i spavaći namještaj izrađen je po mjeri u rustikalnom stilu. Grijanje je osigurano putem peći na pelete dok je hlađenje

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine