Opatija - stan u povijesnoj vili u samom centru, s pogledom na more

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

950.000€

5 135 €/m2

Tip

Stan

Površina

185 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
950.000€
Površina
185 m2 (5 135 €/m2)
Kat
1
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.10.2024
ID
63907

Opis

Dobrodošli u Opatiju, gdje će vas dočekati ovaj izniman stan od 185 m², smješten u veličanstvenoj kamenoj vili koja datira iz 18. stoljeća. Ovaj prostor spaja povijesni šarm i modernu udobnost, stvarajući savršeno utočište za obitelj ili parove koji traže jedinstvenu nekretninu na prekrasnoj hrvatskoj obali.

Stan se prostire na dva kata i nudi prostrane sobe koje su ispunjene svjetlom zahvaljujući velikim prozorima koji nude zadivljujući panoramski pogled na Jadransko more. Visoki stropovi stvaraju osjećaj prostranosti, dok originalni detalji iz doba građevine čine svaki kutak stana posebno privlačnim. Njegove unutarnje karakteristike uključuju nekoliko spavaćih soba koje garantiraju udobnost i privatnost, kao i prostrani dnevni boravak idealan za obiteljska okupljanja ili druženja s prijateljima. Kuhinja s blagovaonicom nudi dovoljno prostora za kreativno kuhanje i ugodne obroke, dok vas balkon poziva da uživate u jutarnjoj kavi ili večernjem zalasku sunca.

Jedna od glavnih prednosti ove nekretnine je njena pozicija. Smještena u samom srcu Opatije, samo nekoliko koraka od predivne šetnice, plaža i raznih sadržaja, omogućava vam da u potpunosti uživate u svim čarima ovog popularnog odredišta. Opatija je poznata po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i prekrasnom okruženju, što čini ovaj stan savršenim mjestom za život ili kao investiciju za odmor.

Osim nevjerojatne lokacije i prostranog rasporeda, ovom stanu pripada i privatno p

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine