OPATIJA, STAN U CENTRU

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

950.000€

5 135 €/m2

Tip

Stan

Površina

185 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
950.000€
Površina
185 m2 (5 135 €/m2)
Površina placa
50
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
200m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.06.2024
ID
27662

Opis

OPATIJA, u ponudi je stan u samom centru Opatije. Ovih 185 m2 stambenog prostora smjestilo se na dvije etaže manje zgrade zanimljive povijesti, te ima odvojeni ulaz.
Donja etaža sastoji se od ulaznog, velikog, otvorenog prostora predviđenog za kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak te po želji, odvojenu spavaću sobu i kupaone. Unutarnje stepenište vodi na kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe sa kupaonama, toalet te veliki dnevni boravak sa kuhinjom, blagovaonom gdje je i odvojeni dio sa izlazom na balkon, zamišljenim tako da se postavi vinski bar ili biblioteka, dvije fotelje i da se uživa u prekrasnom pogledu u morsko plavetnilo. Poseban dojam ovom stambenom prostoru daje i otvoreno krovište kao i spoj modernog i funkcionalnog u zgradi nastaloj u 18. stoljeću. Stanu pripada parkirno mjesto i udio u dvorišnom prostoru. Neposredna blizina plaže kao i svih sadržaja na pješačkoj udaljenosti, ovu nekretninu, smještenu u poznatom turističkom mjestu, čine još zanimljivijom.


Opatija, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Njena blaga i ugodna klima čini ju savršenom cjelogodišnjom destinacijom. Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepotama. Nalazi se ispod planine Učka koja je omiljeno odredište planinara i izletnika, na prijelazu je između zelene istarske regije i primorja te čini savršenu ravnotežu krajolika. Iz grada se pruža prekrasa

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine