OPATIJA, PREDIVAN STAN U VILI

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

690.000€

8 734 €/m2

Tip

Stan

Površina

79 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
690.000€
Površina
79 m2 (8 734 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
100m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
12.07.2024
ID
36917

Opis

OPATIJA, u ponudi je luksuzan, potpuno opremljen i namješten stan površine 79,15 m2. Nalazi se u manjoj opatijskoj vili, a kompletno je adaptiran prije nekoliko godina. Prilikom adaptacije vodilo se računa o svim detaljima kako bi ovaj stan zaista predstavljao vrhunsku nekretninu. Uz nove instalacije vode i struje, postavljeno je podno grijanje u kupaone, Daikin klima uređaji, izolacija i uređenje krovišta, dok je većina namještaja izrađeno po mjeri.
Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom, toaleta i dvije spavaće sobe sa vlastitim kupaonama. Velika je prednost i to što stan ima vlastito parkirno mjesto te ostavu.
Ugodnom osjećaju u stanu i svjetlosti tijekom cijelog dana doprinosi orijentacija na sve četiri strane svijeta, a glavni, dnevni dio stana te jedna soba, kroz lijepe, velike prozore, imaju prekrasan pogled na okolinu i more.
Odlična lokacija, stotinjak metara udaljena od uređene plaže, te od svih potrebnih sadržaja, pružaju mogućnost ugodnog turističkog boravka, kao i stanovanja u ovom lijepom mjestu. Zanimljiva nekretnina i za one koji žele nastaviti turističku djelatnost sa ovim pet zvjezdica kategoriziranim smještajem.

Opatija, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Njena blaga i ugodna klima čini ju savršenom cjelogodišnjom destinacijom. Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepo

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine