OPATIJA, CENTAR - luksuzno uređeni stan + apartman u srcu Opatije

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

680.000€

6 601 €/m2

Tip

Stan

Površina

103 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
680.000€
Površina
103 m2 (6 601 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
230m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.07.2024
ID
52218

Opis

OPATIJA, CENTAR - luksuzno uređeni stan + apartman u srcu Opatije

U prodaji je impresivna nekretnina smještena u samom centru Opatije s prostranom terasom i u blizini svih popratnih sadržaja, a smještena je u maloj renoviranoj zgradi.

Nekretnina je pretvorena u dvoetažni prostor: prostrani jednosobni stan na donjoj etaži (76 m2) s elegantnim dnevnim boravkom, te apartman na gornjoj etaži (36 m2), idealno smješten u visokom prizemlju. Ovom transformacijom, prostor je dobio dojam većih dimenzija zahvaljujući dobrom rasporedu i korištenju velikih staklenih ogledala.

Stan od 76 m2 nudi izvanrednu razinu udobnosti kroz tri nivoa, s posebnom pažnjom posvećenoj spavaćoj sobi modernog dizajna, te odvojenom dnevnom dijelu, kuhinji i kupaonici sa svim aparatima, perilicom suđa i rublja.

Šarmantni apartman od 36 m2 lijepo je organiziran zahvaljujući odvojenoj spavaćoj sobi koja vodi do kupaonice, dok se kuhinja i blagovaonica lijepo uklapaju u prostrani i funkcionalni prostor.

Oba stana opremljena su najfinijim namještajem poput CASAMANIA i stolica HORN, pružajući visoku razinu luksuza i elegancije. Sve prostorije opremljene su modernim klima uređajima te tako osiguravaju ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Ova nekretnina kategorizirana je za turistički najam te posjeduje kategorizaciju od 5 zvjezdica, što predstavlja izvrsnu priliku za ulaganje u prostor idealan za turistički najam. Ekskluzivna je to nekretnina koja nudi izuzetnu prilik

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine