OPATIJA, IČIĆI - dvoetažni stan s garažom, tri lođe i pogledom na more

Opatija, Ičići, Opatija, Hrvatska

525.000€

4 861 €/m2

Tip

Stan

Površina

108 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
525.000€
Površina
108 m2 (4 861 €/m2)
Kat
2
Grijanje
plin
Udaljenost od mora
400m
Garaža
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
41797

Opis

OPATIJA, IČIĆI - dvoetažni stan s garažom, tri lođe i pogledom na more

Prodajemo ovu nevjerojatnu nekretninu u Ičićima, smještenu na iznimno atraktivnoj lokaciji, samo 350 metara udaljenu od prekrasne plaže odnosno centra grada. Ovo je idealna prilika za one koji žele uživati u mirnom životu uz more, zadržavajući istovremeno blizinu svih važnih sadržaja.

Radi se o impozantnom dvoetažnom penthouseu smještenom na drugom katu, prostirući se na ukupno 108 m2. Svojom funkcionalnošću i sofisticiranim dizajnom, ovaj stan nudi savršenu ravnotežu između udobnosti i modernog načina života.

Na donjoj etaži, prostrani dnevni boravak povezan je s blagovaonicom i moderno opremljenom kuhinjom, stvarajući prozračan, svijetao prostor. Dodatnu praktičnost pruža kupaonica. Dvije loggie pružaju privatne vanjske prostore gdje možete uživati ​​u svježem zraku i prekrasnom pogledu.

Gornja etaža obuhvaća tri prostrane sobe, kupaonicu i loggiu. Svaka soba pruža udobnost i privatnost, dok kupaonica donosi dodatnu razinu luksuza. Nekretnina uključuje garažu i konobu u podrumu zgrade, pružajući dodatni prostor za pohranu i parkiranje. Osim toga, stanu pripadaju i dva vanjska parkirna mjesta, osiguravajući dovoljno prostora za vaše vozilo ili vozila gostiju.

Ova nekretnina je iznimno povoljna kako za vlastito stanovanje tako i za potencijalne najmove. U proteklih 10 godina, nekretnina je uspješno iznajmljivana kao kategorizirani apartman s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine