IČIĆI, DVOETAŽNI 3S+DB STAN S GARAŽOM

Opatija, Ičići, Opatija, Hrvatska

450.000€

4 205 €/m2

Tip

Stan

Površina

107 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
450.000€
Površina
107 m2 (4 205 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.10.2024
ID
46874

Opis

IČIĆI, OPATIJA, u ponudu smo dobili lijep dvoetažni stan u neposrednoj blizini mora i plaže. Smješten je se na drugom, ujedno i zadnjem katu manje zgrade, površine 107.73m2. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice te dvije lođe na prvoj razini. Stepenište vodi na kat na kojemu se nalaze tri spavaće sobe, kupaonica te još jedna lođa s pogledom na more. Stan je kompletno uređen i namješten te se kao takav i prodaje. Ova nekretnina također uključuje garažu i konobu u podrumu zgrade, pružajući dodatni prostor za pohranu i parkiranje. Uz to, stanu pripadaju i dva vanjska parkirna mjesta.

Važno je napomenuti da je zgrada izgrađena 2007. godine, stan ima svu potrebnu dokumentaciju, te je kategoriziran kao apartman. U posljednjih 10 godina, apartman je uspješno iznajmljivan, pružajući stabilan izvor prihoda. Odlična prilika za luksuzan život, na lokaciji na tren od mora i neposredno blizu Opatije i svih događanja. Ova lokacija nudi idealnu ravnotežu između mirnog života uz more i blizine svih važnih sadržaja.

Smješteni uz samu Opatiju, Ičići su danas poznati nautički centar. ACI Marina ima oko 300 vezova u moru i 40 suhih vezova, te nudi kompletan nautički servis, a vlasnik je i visokog ekološkog priznanja „Plava zastava“. Smještajne mogućnosti u Ičićima su vrlo raznolike, tu se nalazi lijepi hotel, mnoge luksuzno opremljene vile i apartmani, a ljubiteljima kampiranja na raspolaganju je au

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine