NOVI VINODOLSKI, VILA S BAZENOM

Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Hrvatska

940.000€

3 112 €/m2

Tip

Kuća

Površina

302 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
940.000€
Površina
302 m2 (3 112 €/m2)
Površina placa
834
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
750m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
51109

Opis

NOVI VINODOLSKI, u ponudi imamo vilu s bazenom smještenu na lijepoj i mirnoj lokaciji, a nedaleko centra i mora. Potpuno adaptirana 2022.g. Moderna, visokokvalitetna gradnja. Pomno i s puno pažnje uređena do najsitnijih detalja, opremljena vrhunskom keramikom, sanitarijama, stolarijom, kvalitetnim namještajem uključujući i sve potrebne kućanske aparate, klimatizirana. Sastoji se od prizemlja i kata, a sadrži kuhinju, blagovaonu, dnevni boravak, četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonama, zajednički toalet, terasu i balkon. Solarni paneli ili klima uređaji pružaju mogućnost odabira načina grijanja. Unutar lijepo uređene okućnice nalazi se pomoćni objekt za druženje, a koji raspolaže s jacuzzijem, saunom, kupaonicom s toaletom te dodatnim sadržajima za zabavu, bilijar i pikado.
Dio okućnice zauzima i ljetna kuhinja te vanjski grijani bazen površine 30m2. Osiguran parkirni prostor za četiri vozila u sklopu okućnice. Nekretnina je u uspješnom turističkom najmu te nudi komforan smještaj za 8+2 osobe. Mogućnost kvalitetnog cjelogodišnjeg boravka, odmora ili investicije u turističku djelatnost.

Novi Vinodolski se smjestio na strmom brežuljku, iznad ušća Suhe Ričine, u jugoistočnom kraju Vinodolske doline. Naselje prati konfiguraciju terena, a njegova silueta dominira Vinodolskom dolinom. U tom dijelu kvarnerske obale ljetne vrućine ublažavaju ugodne i umirujuće zračne kupke. Morska prašina miješa se s planinskim povjetarcem koji nj

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine