NOVI VINODOLSKI, APARTMANSKA KUĆA 40M OD PLAŽE

Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Hrvatska

988.000€

5 172 €/m2

Tip

Kuća

Površina

191 m2

Struktura

9

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
988.000€
Površina
191 m2 (5 172 €/m2)
Površina placa
262
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
40m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
11.09.2024
ID
51945

Opis

NOVI VINODOLSKI, u ponudi imamo prekrasnu održivu kuću sa četiri apartmana smještenu tek 40 metara od mora!

Glavna posebnost ove nekretnine je sistem grijanja i hlađenja na morsku vodu! Naime, na vertikali od 35 metara dubine pumpa od titanija crpi morsku vodu koja odlazi do desalinizatora, zatim se kroz akumulator vodi uzima toplinska energija te ona zimi grije kuću kroz podno grijanje, a ljeti hladi kuću putem 12 klima uređaja. Ekološki osviješteno, održivo i ekonomski isplativo rješenje.

Suteren čini jednosobni apartman s terasom, praonica rublja/vešeraj i kotlovnica. Prizemlje se sastoji od stana s dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, blagovaonicom i terasom s vanjskim tušem i roštiljem. Na katu se nalaze dva jednosobna apartmana s terasom i balkonom i prekrasnim pogledom na more. Unutar okućnice s mediteranskim vrtovima i terasama nalaze se garaža i parkirni prostor za pet automobila. U sklopu dvorišta ima dovoljno prostora za gradnju bazena s morskom vodom s obzirom na već postojeću crpku morske vode.
Visokokvalitetna gradnja, redovito održavanje i konstantno ulaganje, luksuzni namještaj, hidromasažni tuševi i kada, vodeni krevet, električne rolete, dizalica topline, podno grijanje, 12 klima uređaja, videonadzor, dva protuprovalna sustava, protupožarni sistem, Photovoltaik 19 solarni paneli, najmoderniji internet sustav 3 Access Point na svakom katu, brački kamen, inox materijali i ostalo daju luksuz ovoj nekretnini.

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine