NOVI VINODOLSKI, KUĆA S APARTMANIMA 150M OD PLAŽE

Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Hrvatska

309.000€

1 103 €/m2

Tip

Kuća

Površina

280 m2

Struktura

11

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
11
Cijena
309.000€
Površina
280 m2 (1 103 €/m2)
Površina placa
125
Grijanje
drva
Terasa
Da
Udaljenost od mora
150m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
61318

Opis

NOVI VINODOLSKI, u ponudi imamo prekrasnu dvojnu kuću smještenu svega 150 metara od mora i plaže.

Kuća se sastoji od pet stambenih jedinica, a suteren čine garaža, spremište, vinski podrum i parking. U prizemlju se nalazi jednosoban stan s natkrivenom terasom, ostavom i alatnicom te garsonijera. Na prvom katu također se nalaze jednosoban stan s balkonom koji pruža panoramski pogled na more te garsonijera s lođom.
U sklopu ove nekretnine nalazi se još jedan pomoćni objekt s dodatnom garsonijerom i terasom, saunom te konobom za druženje s roštiljem.
Kuća je opremljena klima uređajima i kaljevom peći na drva.
Vrt je bogat mediteranskim biljem i vinovom lozom te ima solarni tuš kao dodatnu udobnost. Uređena u primorskom stilu ova nekretnina sa svojom okućnicom i sadržajima podsjeća na mjesto u kojem se nalazi - Vinodol, a vinski podrum i konoba za druženje odaju sjajnu turističku priču. Okružena obiteljskim kućama u mirnom dijelu Novog Vinodolskog ova je nekretnina idealna za stalni boravak ili turističko iznajmljivanje.

PRILIKA!

Novi Vinodolski drevni je primorski gradić bogate prošlosti i stoljetne turističke tradicije. Kameniti grad nad morem danas je i centar nautičkog turizma sa dvije nautičke marine. Kristalno bistro more, plaže, grad i okolica bez industrijskih zagađivača, brojni vinogradi, lovna područja, strujanje gorskog zraka iz visokih šuma neposrednog zaleđa, biciklističke i planinarske staze, vidikovci i šetnic

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine