NOVI VINODOLSKI, PRIMORSKA KAMENA KUĆA BLIZU MORA

Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Novi Vinodolski, Hrvatska

267.000€

2 670 €/m2

Tip

Kuća

Površina

100 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
267.000€
Površina
100 m2 (2 670 €/m2)
Površina placa
66
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
150m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
58563

Opis

NOVI VINODOLSKI, u ponudi je primorska kamena kuća, blizu mora i centra. Ova samostojeća kuća, unutar ograđenog dvorišta, sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja.
Prizemlje sadrži kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe i kupaona, a u potkrovlju spavaća soba i toalet. Unutar ograđene okućnice nalaze se roštilj, vanjski tuš, prostor za druženje, parkirni prostor za osobna vozila, natkriveno vinovom lozom. Nekretnina je potpuno adaptirana i opremljena 2022.g., namještaj izrađen po mjeri, od masivnog hrastovog drva, opremljena klima uređajima koji omogućuju grijanje i hlađenje. U dnevnom boravku su dimnjak i kamin na drva. Pogodna za cjelogodišnji život ili odmor. Odlična investicija u turizam.

Novi Vinodolski drevni je primorski gradić bogate prošlosti i stoljetne turističke tradicije. Kameniti grad nad morem danas je i centar nautičkog turizma sa dvije nautičke marine. Kristalno bistro more, plaže, grad i okolica bez industrijskih zagađivača, brojni vinogradi, lovna područja, strujanje gorskog zraka iz visokih šuma neposrednog zaleđa, biciklističke i planinarske staze, vidikovci i šetnice pružaju Rivijeri Novi Vinodolski neprocjenjive ekološke prednosti. Geoprometni položaj Novog Vinodolskog, te dostupnost morem, kopnom i zrakom, odnosno blizina zemljama srednje Europe, čini ga atraktivnim odredištem za ljetovanje ili kraći odmor. Međunarodna Zračna luka Rijeka nalazi se na udaljenosti o

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine