ZADAR, ZATON - Useljiva i Vrhunski Namještena Vila s Grijanim Bazenom i Prostr

Nin, Zaton, Nin, Hrvatska

1.300.000€

4 942 €/m2

Tip

Kuća

Površina

263 m2

Struktura

7

Grijanje

Podno grijanje/Dizalica topline

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
1.300.000€
Površina
263 m2 (4 942 €/m2)
Površina placa
707
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1100m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
57645

Opis

ZADAR, ZATON - Useljiva i Vrhunski Namještena Vila s Grijanim Bazenom i Prostranim Dvorištem

Na prodaju je izvanredna luksuzna vila smještena u očaravajućem Zatonu, samo 1100 metara udaljena od kristalno čistog mora. Ova besprijekorna novogradnja nudi raskošnih 198,93 m2 pažljivo dizajniranog i vrhunski uređenog prostora. Vila je opremljena grijanim bazenom i sofisticiranim podnim grijanjem koje prekriva cijelu kuću, pružajući neusporedivu udobnost tijekom cijele godine. Svaka soba ima vlastiti klima uređaj, a tu su i elegantne elektro podizne klizne stijene te moderna dizalica topline za optimalnu energetsku učinkovitost.

Ova nekretnina je pažljivo namještena do najsitnijih detalja i spremna za useljenje. Prestižna keramika i luksuzni parket u spavaćim sobama, s ručno rađenim namještajem i kuhinjom, svjedoče o izvrsnoj izradi i vrhunskoj kvaliteti. Prostrano i pomno uređeno dvorište, dva natkrivena parking mjesta i impozantna terasa koja je dostupna iz svake spavaće sobe dodatno naglašavaju ekskluzivnost ovog predivnog doma.

Unutarnji raspored oduševljava svojom funkcionalnošću i stilom, uključujući prostrani dnevni boravak, luksuznu saunu, modernu teretanu, elegantnu kupaonicu bez WC-a, dodatni WC, praktičnu praonicu, ostavu, vrhunsku kuhinju i predivnu blagovaonicu u prizemlju. Elegantni hodnik i sofisticirane stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze četiri prostrane spavaće sobe, svaka s izlazom na impresivnu terasu i vlasti

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine