ZADAR, ZATON - Otkrijte Svoj Novi Dom Iz Snova u Luksuznoj Vili Blizu Mora u Za

Nin, Zaton, Nin, Hrvatska

1.300.000€

4 942 €/m2

Tip

Kuća

Površina

263 m2

Struktura

7

Grijanje

Podno grijanje/Dizalica topline

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
1.300.000€
Površina
263 m2 (4 942 €/m2)
Površina placa
756
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1100m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
57644

Opis

ZADAR, ZATON - Otkrijte Svoj Novi Dom Iz Snova u Luksuznoj Vili Blizu Mora u Zatonu

Predstavljamo vam izuzetnu priliku za kupnju luksuzne vile smještene u slikovitom Zatonu, udaljene samo 1100 metara od prekrasne obale. Ova elegantna novogradnja proteže se na impresivnih 198,93 m2 i predstavlja savršen spoj sofisticiranog dizajna i vrhunske kvalitete. Vila je opremljena grijanim bazenom, što omogućava uživanje u kupanju tijekom cijele godine, dok podno grijanje, instalirano u svim prostorijama, pruža vrhunsku udobnost.

Svaka soba je opremljena modernim klima uređajem, a elektro podizne klizne stijene dodatno naglašavaju osjećaj luksuza. Ugradnja dizalice topline osigurava optimalnu energetsku učinkovitost i ekonomičnost. Cijela vila je pažljivo namještena s posebnim naglaskom na detalje, uključujući ručno rađeni namještaj i kuhinju, što svjedoči o besprijekornom ukusu i stilu.

Prostrano dvorište nudi obilje prostora za vanjske aktivnosti, dok dva natkrivena parkinga pružaju dodatnu praktičnost. Unutrašnjost vile nudi veliki dnevni boravak, luksuznu saunu, modernu teretanu, elegantnu kupaonicu bez WC-a, dodatni WC, funkcionalnu praonicu i prostranu ostavu. Kuhinja i blagovaonica dizajnirane su za uživanje u svakodnevnim aktivnostima, dok elegantni hodnik i stepenice vode na prvi kat.

Na katu se nalaze četiri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom luksuznom kupaonicom i ogromna terasa, dostupna iz svake spavaće sobe, idealna je za opu

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine