ZADAR, ZATON - Prekrasna vila s grijanim bazenom

Nin, Zaton, Nin, Hrvatska

930.000€

3 483 €/m2

Tip

Kuća

Površina

267 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
930.000€
Površina
267 m2 (3 483 €/m2)
Površina placa
615
Grijanje
Podno grijanje
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
12.09.2024
ID
53579

Opis

ZADAR, ZATON - Prekrasna vila s grijanim bazenom

Ova predivna vila smještena u Zatonu, u blizini Zadra, nudi luksuzni smještaj s ukupno 267m2 površine. Sagrađena na zemljištu od 615m2, pruža prostran i svijetao prostor s modernim sadržajima. U prizemlju, gosti će uživati u prostranom dnevnom boravku povezanom s potpuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom. Velike staklene površine osiguravaju obilje prirodne svjetlosti i omogućuju izravan pristup vanjskom prostoru s obje strane vile. Na jednoj strani je prekrasan bazen, a na drugoj natkrivena blagovaonica s kominom i vanjskim WC-om. Također, u prizemlju se nalazi i praonica rublja, zasebni toalet te jedna od spavaćih soba s vlastitom kupaonicom.

Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze tri dodatne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i terasom. U dvorištu vile, gostima su na raspolaganju dva parkinga, vanjska kuhinja s kominom, vanjski WC te grijani bazen površine 29m2.

Oprema vile uključuje PVC stolariju s električnim roletama i komarnicima, kamin u dnevnom boravku, podno grijanje u kupaonicama, klima uređaje u svim spavaćim i dnevnim sobama te automatizirano navodnjavanje vrta. Vila je potpuno namještena i spremna za useljenje.

S obzirom na svoje karakteristike, ova vila predstavlja izvrstan izbor kako za luksuzno stanovanje tijekom cijele godine, tako i za nastavak poslovanja u području luksuznog turističkog iznajmljivanja.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine