ISTRA MEDULIN Luksuzna novogradnja nadomak mora

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

367€

3 €/m2

Tip

Stan

Površina

104 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
367€
Površina
104 m2 (3 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
400m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
29.06.2024
ID
57895

Opis

ISTRA MEDULIN Luksuzna novogradnja nadomak mora

Ponosno predstavljamo projekt novogradnje, a koja se sastoji od sveukupno 3 stambenih jedinica organiziranih tako da se na svakoj etaži nalazi po 1 stana. Riječ je o visoko kvalitetnoj zgradi smještenoj svega 400 m od predivnih uređenih plaža, kristalnog čistoga mora i uređene šetnjice s biciklističkom stazom kroz prirodu i parkove.

Ovim projektom imate priliku posjedovati jednu od rjeđih nekretnina na našem tržištu smještenu na značajnoj i luksuznoj lokaciji Medulina, okruženu obiteljskim kućama i modernim zgradama na svega 1 minute vožnje od centra. Lokacija zgrade je idealna za sve koji traže opciju investicije u svrhu razvoja luksuznog turizma ili za sve one koji traže svoju privatnu oazu mira i privatnosti u magičnom i nezaobilaznom Medulinu.



Tako u ovoj zgradi s ponosom predstavljamo stan na 1. katu koji se sastoji od 104,93 m2.



Prostorije su u stanovima organizirane tako da svaka od njih u potpunosti ispunjuje svoju zacrtanu ulogu, pa se tako na samome ulazu u svaki stan nalazi predvorje/hodnik koji odvaja privatni prostor stana od prostora namijenjenom dnevnom životu i zabavi.

Dio stana namijenjen dnevnom životu i zabavi koncipiran je kao "open space" prostor u kojemu se nalazi predviđeno mjesto za veću kuhinju, komotnu blagovaonicu i veći dnevni boravak s izlazom kroz staklenu stijenku na terasu sa koje se pruža predivan pogled. Privatan dio stanova sastoji se od tri spav

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine