ISTRA, MEDULIN - Stan na prvom katu novogradnje

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

153.000€

3 642 €/m2

Tip

Stan

Površina

42 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
153.000€
Površina
42 m2 (3 642 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
400m
Ažuriran
18.06.2024
ID
51901

Opis

ISTRA, MEDULIN - Stan na prvom katu novogradnje

Na najjužnijoj točki poluotoka Istre smjestio se primorski dragulj - gradić Medulin, jedan od najpoznatijih reprezenata istarskog turizma. Središte je to popularne Medulinske rivijere, izgrađene na ostacima prapovijesnih naselja, koja obuhvaća okolna vrlo atraktivna mjesta; Premantura, Pješčana Uvala, Pomer, Vinkuran, Vintijan, Valbonaša i Banjole. To se područje diči i s medulinskim arhipelagom s 11 nenastanjenih otoka i otočića.
Cjelokupno idilično područje predstavlja izuzetnu, u značajnoj mjeri očuvanu ambijentalnu vrijednost. Taj idealan spoj prirode i povijesti već stoljećima ne gubi sjaj. Razlog tome su blaga mediteranska klima, impozantni park prirode, arhelolška nalazišta, čarobni vidici, pješčane i bijele šljunčane plaže u modrozelenim uvalama, borove šume i suvremena ribarska naselja puna istarske tradicije, kulturnih zbivanja i široke ponude dinamične aktivnosti.

Nedaleko centra grada Medulina, na samo 400 metara od mora, u izgradnji je luksuzna zgrada modernog dizajna koja se proteže kroz prizemlje i dva kata te sadrži sveukupno tri stambene jedinice. U izgradnji se koristite trajni i pouzdani materijali koji jamče dugoročno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja.
Planiranje prostora svake etaže detaljno je provedeno što je rezultiralo kvalitetnim rasporedom prostorija čime je zajamčena potpuna iskoristivost prostora.

Predmet prodaje je stan koji se nalazi na prvom kat

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine