ISTRA, POMER - Luksuzna vila smještena nadomak mora

Medulin, Pomer, Medulin, Hrvatska

1.400.000€

4 347 €/m2

Tip

Kuća

Površina

322 m2

Struktura

5+

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.400.000€
Površina
322 m2 (4 347 €/m2)
Površina placa
615
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
75m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
08.09.2024
ID
57573

Opis

ISTRA POMER - Ekskluzivna moderna vila smještena na atraktivnoj lokaciji svega 75 m od mora, u manjem i mirnom naselju sa svim potrebnim sadržajem.

Ponosno predstavljamo ovu ekskluzivnu modernu vilu smještenu nadomak mora i plaža u poznatom i danas gotovo nezaobilaznom Pomeru. Riječ je o vili visoke kategorije luksuza i kvalitete, koja svojim budućim vlasnicima nudi jedinstvenu priliku za posjedovanje rijetkog tipa nekretnine na našoj obali.

OPIS NEKRETNINE:
Riječ je o visoko kvalitetnoj vili koja se trenutno nalazi u fazi izgradnje, planirani rokovi završetka i useljenja jesu početkom 2025. godine. Vila se sastoji od ukupno 322,10m2 NETO stambenoga prostora koji se dijeli na 2 stambene etaže, te dodatnu treću etažu koja zapravo predstavlja krovnu terasu.

U prizemlju vile, na samome ulazu, prvo nas dočekuje graciozno predvorje s prostorom predviđenim za garderobu, koje nas zatim uvodi prema dnevnome prostoru vile koncipiranome po sistemu "open space-a" bez pregradnih zidova. Ondje su se smjestili komotni i prostrani dnevni boravak osunčan dnevnom svjetlošću uz pomoć većih kliznih stakleni stijenki, zatim pored dnevnoga boravka smjestila se veća blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj, te na posljetku prostor za modernu kuhinju s otokom idealnim za druženja i zabavu s prijateljima i obitelji.

Ono što svakako moramo istaknuti je jedno zanimljivo dizajnersko rješenje kojim su vlasnici projekta potpunosti otvorili zračni prostor iznad dne

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine