Pomer - Vila s bazenom i panoramskim pogledom na more

Pomer, Pomer, Medulin, Hrvatska

750.000€

4 411 €/m2

Tip

Kuća

Površina

170 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
750.000€
Površina
170 m2 (4 411 €/m2)
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
05.10.2024
ID
37303

Opis

Pomer - Vila s bazenom i panoramskim pogledom na more
Na samom rubu Pomera i na samo 100 m od mora smjestila se ova vila s bazenom i divnim pogledom na more.Ukupna veličina parcele je 400m2 i u tom prostoru su se smjestila dva popločana parkirna mjesta, spremište, zelena površina, igralište za djecu i bazen od 28m2 sa sunčalištem s kojeg možete uživati u panoramskom pogledu na more i razigranu zelenu obalu.Natkriveni dio uz vilu služi kao vanjska blagovaona.
Vila je koncipirana kao jedna stambena jedinica. Iz hodnika se ulazi u veliki, otvereni prostor u kojem su kuhinja, blagovaona i dnevna soba. Taj prostor je povezan s bazenom i sunčalištem velikim staklenim stijenama tako da je maksimalno omogućeno uživanje i jednostavna komunikacija vanjskog i unutarnjeg prostora. Na toj etaži se još nalazi kupaona s WCom i manje spremište.Na drugoj etaži su smještene tri spavaće sobe od kojih dvije imaju izlaz na natkrivenu terasu s koje se pruže prekrasan pogled na more i cijeli Medulinski zaljev.Vila se prodaje potpuno namještena i može biti predivno mjesto za život povezan s prirodom i morem ili nekretnina za turistički najam.
Blizina Medulina, ACI marine, glampinga, parka prirode Kamenjak, Pule i mnogih drugih zanimljivih mjesta otvara puno mogućnosti za zabavu i uživanje i u okolici.
Direktni kontakt s agentom: Romana S. | Mob. 091 4884 ... Prikaži broj | E-mail: romana_eliteestate@outlook.com
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Romana Salamunović
Mobilni telefon
+ 385 95 545 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine