Kuća Medulin, 400m2

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

890.000€

2 225 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
890.000€
Površina
400 m2 (2 225 €/m2)
Ažuriran
31.07.2024
ID
44456

Opis

Istra, Pula, Medulin


Na prodaju je impozantna vila smještena u prekrasnom Medulinu koji se ponosi svojom obalom i raznovrsnim plažama. Ova luksuzna vila predstavlja spoj suvremenog dizajna, vrhunske udobnosti i izuzetnog stila. Svaki kutak odražava pažljivo planiran i luksuzno oblikovan prostor.


Impozantna vila sastoji se od podruma, prizemlja i prvog kata što čini ukupnu površinu od 300 m2 stambenog prostora. Podrum vile odiše opuštajućom atmosferom wellnessa. Prostor u kojem se nalazi sauna i drugi sadržaji koji pridonose osjećaju potpune relaksacije. Prizemlje je srce vile gdje se nalaze tri predivne spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonicom, prostrani dnevni boravak povezan s blagovaonicom i moderno opremljenom kuhinjom stvarajući elegantan i funkcionalan prostor. Velika staklena vrata omogućuju predivan pogled i pristup prostranoj terasi s koje se pristupa grijanom bazenu, ljetnoj kuhinji te dječjem igralištu. Prvi kat vile čini pet luksuznih spavaćih soba, svaka opremljena vlastitom kupaonicom. Tu se također nalazi vešeraj, pružajući praktičnost i funkcionalnost. Dvije natkrivene terase na prvom katu pružaju dodatni prostor za opuštanje. Jedna terasa povezuje dvije spavaće sobe, dok se na drugu terasu pristupa s hodnika.


S obzirom na turistički potencijal Medulina kao destinacije, ova nekretnina ima sve prednosti za uspješno iznajmljivanje turistima što se i pokazalo jer se vila već iznajmljuje. Izuzetna investicijska pril

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine