Kuća Medulin, 300m2

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

830.000€

2 766 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
830.000€
Površina
300 m2 (2 766 €/m2)
Površina placa
994
Ažuriran
16.09.2024
ID
58786

Opis

Istra, Medulin

Smještena na vrhunskoj lokaciji u Medulinu, ova kuća za odmor nudi idealan spoj privatnosti i blizine svih potrebnih sadržaja, te se nalazi samo 500 metara od mora. Zračna luka Pula udaljena je svega 8 kilometara, što ovu nekretninu čini izuzetno pristupačnom i poželjnom.

Kuća se proteže na dvije etaže - prizemlje i prvi kat što čini ukupno 300 m2. Kuća je dizajnirana kako bi pružila maksimalnu udobnost i užitak. U prizemlju kuće nalazi se otvoreni dnevni boravak povezan s modernom kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući prostrani i svijetli zajednički prostor s izlazom na prekrasnu terasu s koje se pruža pogled na bazen i dvorište. Na ovoj etaži nalazi se i jedna od spavaćih soba te kupaonica, što dodatno doprinosi funkcionalnosti i praktičnosti prostora.
Na prvom katu smještene su preostale tri spavaće sobe, prostrana kupaonica, terasa s koje se pruža pogled na okolinu te ostava. U podrumu kuće nalazi se teretana i prostor za druženje za odrasle i djecu.

Prostrano i lijepo uređeno dvorište s bazenom površine 28m2 predstavlja savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u toplim ljetnim danima. Ljetna kuhinja s roštiljem omogućava pripremu obroka na otvorenom, dok terasa pruža idealno mjesto za druženje i blagovanje na svježem zraku.

Ova kuća za odmor nudi savršen spoj luksuza, udobnosti i praktičnosti, te je idealna za obitelji ili kao investicija za turistički najam. S obzirom na svoju lokaciju i blizinu

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine