Kuća Medulin, 146m2

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

379.000€

2 595 €/m2

Tip

Kuća

Površina

146 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
379.000€
Površina
146 m2 (2 595 €/m2)
Ažuriran
11.07.2024
ID
50051

Opis

Istra, Medulin, okolica

U mirnom naselju u blizini Medulina smjestila se ova prekrasna kuća. Nalazi se u mirnoj, slijepoj ulici. Pula, Medulin i Premantura udaljeni su par minuta vožnje, dok su svi potrebni sadržaji u neposrednoj blizini. Također u blizini se nalaze marina, kampovi, razni restorani te mnogo sličnih turističkih sadržaja.

Kuća se prostire na 140m2. Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do kuhinje, kupaonica i blagovaonice te u nastavku prostranog dnevnog prostora. U nastavku se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, te isto tako stubište vodi do još dvije spavaće sobe koje se nalaze u potkrovlju kuće. Na okućnici se nalazi prostrana terasa pred ulazom u kuću te iza kuće ljetna kuhinja sa prekrasnim velikim roštiljem i još jedna privatna terasa, idealna za noćna druženja u prekrasnom ambijentu i dobrom društvu. Kuća nudi mnoge mogućnosti budući da ima mogućnost izgradnje još dva kata, čime bi se iskoristio puni potencijal ove unikatne lokacije. Na okućnici se nalazi i vanjski tuš, razne voćke te spremište od 6m2 koja se također može pretvoriti u dodatan apartman uz manje adaptacije. Parking se nalazi ispred ulaza.

Ako tražite nekretninu u blizini mora i mirnoj lokaciji, a opet brz pristup gradu i zabavnim sadržajima ne tražite dalje jer ova nekretnina nudi oboje. Također nudi i odličan potencijal budući da se može nadograditi. Bilo da tražite nekretninu za život, odmor ili investiciju ova nekretnina ispunj

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine