Medulin - lijepa kuća sa vrtom i garažom, 210 m2

Medulin, Medulin, Medulin, Hrvatska

436.000€

2 076 €/m2

Tip

Kuća

Površina

210 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
436.000€
Površina
210 m2 (2 076 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj,Peć na naftu/lož ulje
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
30.07.2024
ID
11897

Opis

Medulin, Vrčevan - samostojeća uređena kuća, 2 etaže, vrt, odvojena garaža, 210 m2!
Medulin je jedna od najpopularnijih i najljepših turističkih destinacija u Istri. Od zanimljive povijesne ostavštine, preko atraktivne obale i neodoljivih plaža – pa sve do mnogobrojnih zanimljivih događanja i top smještaja. Medulin donosi potpuno iskustvo opuštajućeg odmaranja i uživanja u životu.
U prizemlju kuće nalazi se hodnik, prostrani dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom, kupatilo, ugradbeni ormar i dvije terase. Jedna terasa ima kamin, a obje imaju električnu tendu. Na prvom katu kuće se nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo, radna soba, walk in ormar i balkon. Nekretnina je održavana, prozori, vrata kao i ostala stolarija su drvena, 3 klime i grijanje na lož ulje. Kotlovnica se nalazi u malom podrumu sa vanjskim ulazom.
Okućnica koja okružuje kuću sadrži vrt, garažu od 30 m2 i dva parking mjesta. Nekretnina je potpuno ograđena sa električnom kapijom i električnim vratima koje imaju video portafon, ali video nije spojen.
Kuća se nalazi u blizini glavne prometnice koja prolazi kroz mjesto, te uživa u svome miru. Nekretnina ima puno potencijala za one koji se žele baviti turizmom ili za obiteljski život u turističkom mjestu.
 
 
 
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
ELITE ISTRA
Telefon 1
+ 385 51 444... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 551 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine