Rakalj, vila s bazenom na jedinstvenoj lokaciji

Marčana, Rakalj, Marčana, Hrvatska

1.250.000€

3 571 €/m2

Tip

Kuća

Površina

350 m2

Struktura

17

Grijanje

plin

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
17
Cijena
1.250.000€
Površina
350 m2 (3 571 €/m2)
Površina placa
1005
Grijanje
plin
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.09.2024
ID
54036

Opis

Ova prekrasna vila smještena je u jugoistočnom dijelu poluotoka Istre, u mirnom mjestu Rakalj, okruženom prekrasnim pejzažom i pogledom na more. Uređena je u modernom istarskom stilu, koristeći kamen, mramor i drvo. Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji, nalazi se u mirnom i tihom okruženju, bez prometa i gužve, pružajući opuštanje za dušu i tijelo.

Vila je moderna i prozračna, sastoji se od četiri prostrane i lijepo uređene spavaće sobe. Tri sobe opremljene su bračnim krevetima, dok je jedna dvokrevetna, svaka s vlastitom kupaonicom. Moderna kuhinja potpuno je opremljena, uključujući perilicu posuđa, pećnicu i mikrovalnu pećnicu. Blagovaonica se nalazi uz kuhinju, sa stolom za objedovanje, a iz kuhinje se nadovezuje taverna s velikim drvenim stolom, otvorenim kaminom i prekrasnim intimnim kutkom za opuštanje.

Na kamenoj terasi nalazi se vanjski bazen s morskom vodom koji nudi osvježenje tijekom ljetnih vrućina, a ima i ugrađen sustav grijanja. U hladnijim proljetnim danima možete se opustiti u vanjskom jacuzziju i sauni. Pored bazena nalazi se vanjski prostor za sjedenje i roštilj.

Vila se nalazi u blizini prekrasnih prirodnih plaža i uvala, te možete uživati u 5 km dugoj šetnici Stjepana Hausera uz more. Pozicionirana na vrhu brdašca, vila nudi panoramski pogled na okolinu. U blizini se nalazi trgovina za svakodnevne potrepštine.

Povijesni grad Pula, udaljen samo 27 km, nudi mnoštvo znamenitosti i putovanje u daleku prošlost sa sv

Kontakt info

Art Store D.o.o.
Kontakt osoba
Melita Horaček
Telefon 1
385 (0)99542... Prikaži broj
Telefon 2
385 (0)99542... Prikaži broj
Ciscuttijeva 20
Pula, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine