Prekrasna kuća sa pogledom na more

Marčana, Rakalj, Marčana, Hrvatska

1.250.000€

3 571 €/m2

Tip

Kuća

Površina

350 m2

Struktura

6

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.250.000€
Površina
350 m2 (3 571 €/m2)
Površina placa
1005
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
22.11.2022
ID
17925

Opis

Rakalj je naselje na sjeveroistoku Puljštine u blizini Raškoga zaljeva. Stanovnici se bave tradicijskim poljodjelstvom i stočarstvom, vađenjem građevinskoga kamena u obližnjim kamenolomima ili su zaposleni u različitim djelatnostima u Puli i okolnim mjestima. U novije vrijeme počinje se razvijati ruralni i izletnički turizam. U prošlosti je Rakalj bio poznat po izradi tradicionalne istarske lončarije.

Ova prekrasna kuća udaljena je samo 1,5 km od prve plaže. Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Prizemlje obuhvaća prekrasan open space dnevni boravak sa velikim staklenim stijenama koje osiguravaju lijepi pogled na vanjski bazen, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju. U tom dijelu kuće nalazi se još gostinjski toalet, prostrana radna soba, spavaća soba sa predsobljem i vlastitom kupaonicom te skladišni prostor. U prizemlju se povezuje lijepo uređena konoba u kojoj se nalazi otvoreno ognjišće za druženje, te staklene stijene koje predstavljaju direktnu poveznicu s bazenom i terasom.

Na katu se nalaze spavaće sobe, svaka sa svojim predsobljem, vlastitom kupaonicom te izlazom na balkon sa kojeg se pruža predivan panoramski pogleda na more i prirodu.

Okućnica je u potpunosti ograđena. Na imanje se ulazi kamenim stepenicama koje vode do terase sa bazenom i zidani kamin, roštilj i lijepi lounge prostor na povišenom sa pogledom na bazen. Odmah do smještena je i sauna koja zaokružuje priču zone za relaksaciju. Okućnicu definitivno op

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine