Prekrasna kuća s bazenom, okolica Marčane

Marčana, Marčana, Marčana, Hrvatska

540.000€

3 483 €/m2

Tip

Kuća

Površina

155 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
540.000€
Površina
155 m2 (3 483 €/m2)
Površina placa
398
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
13000m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
08.09.2024
ID
17500

Opis

Marčana, općina na jugoistoku istarskog poluotoka, koja Vas dočekuje s netaknutom prirodom i zanimljivim povijesnim spomenicima. Ovo je idealna destinacija za sve koji traže drukčiji oblik odmora, daleko od ljetne vreve. Započnite istraživanje mjestašca u okolici i otkrijte dijelove istarske povijesti u slikovitim uvalama, crkvama i ostacima prastarih naselja.
-
Nedaleko od Marčane smjestila se ova divna kuća od 155 m2 koja se proteže kroz prizemlje i kat.
Nekretnina se sastoji od potpuno opremljene kuhinje, dnevnog boravka blagovaonice sa izlazom na terasu i kupaonice. Na katu se nalaze četiri spavaće sobe te jedna zajednička kupaonica. Svi kreveti u sobama su od ljeta 2022. zamijenjeni kvalitetnim novim krevetima. Grijanje i hlađenje nekretnine je na podno grijanje koje se proteže kroz cijelu kuću te klima uređaje.

Okućnica nekretnine je uređena i ograđena te posjeduje uredan prilaz te parkirno mjesto. Pozornost svakako zauzima prekrasan bazen od 24 m2 sa grijanjem i uređenim sunčalištem. Vanjski prostor također sadrži roštilj te natkrivenu terasu s vanjskom garniturom.

Nekretnina je smještena na vrlo mirnoj lokaciji te pruža privatnost budućim vlasnicima. Idealna je za obiteljski život jer nudi sve potrebne sadržaje za stalan život. Iako je poželjna kao poslovna investicija budući da je u ljetnim mjesecima u turističkoj renti.
...
Poštovani klijenti agencijska provizija naplaćuje se u skladu s općim uvjetima poslovanja: ht

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine