ISTRA, MARČANA - Kamena vila u privatnom naselju

Marčana, Marčana, Marčana, Hrvatska

550.000€

3 437 €/m2

Tip

Kuća

Površina

160 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
550.000€
Površina
160 m2 (3 437 €/m2)
Površina placa
770
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
4000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
31.08.2024
ID
56783

Opis

ISTRA, MARČANA - Kvalitetna kamena vila smještena na mirnoj lokaciji u privatnome luksuznom naselju, nadomak plaža i svog potrebnog sadržaja.

Ponosno predstavljamo ovu kvalitetnu kamenu vilu smještenu na svega nekoliko kratkih minuta lagane vožnje od centra naselja Marčane i predivnih prirodnih plaža. Riječ je o vili sagrađenoj 2015. godine u tradicionalnom istarskom stilu, a nalazi se smještena u manjem luksuznom naselju okruženom prirodom i zelenilom. Nadomak vile se tako nalaze jedne od ljepših prirodnih plaža s kristalno čistim morem idealnim za zabavu, druženje i odmor nakon aktivnoga dana, kao i što se nadomak vile nalazi sav sadržaj potreban za siguran i miran boravak.

OPIS NEKRETNINE:
Ova visoko kvalitetna i uredno održavana vila se tako sastoji od ukupnih 160 m2 stambenoga prostora koji se dijele na dvije etaže, prizemlje i kat.
Prizemlje vile se tako sastoji od ulaznoga predvorja s prostor za garderobu koje nas zatim vodi prema dnevnome prostoru vile koji koncipiran po sistemu "open space" prostora bez pregradnih zidova. Tu se smjestio suncem okupan komotni dnevni boravak, zatim blagovaonica dovoljna za cijelu obitelj i u potpunosti opremljena kuhinja. Dnevni boravak krasi funkcionalan kamin idealan za hladnije mjesece u godini. Iz prizemlja vile proteže se nesmetan pristup okućnicu i vanjskoj većoj natkrivenoj terasi idealnoj za druženje i zabavu s prijateljima i obitelji. Dodatno, u privatnome dijelu prizemlja vile smjestila se

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine