Marčana - prodaja prekrasne prizemnice s bazenom

Marčana, Loborika, Marčana, Hrvatska

725.000€

5 000 €/m2

Tip

Kuća

Površina

145 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
725.000€
Površina
145 m2 (5 000 €/m2)
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
01.10.2024
ID
64369

Opis

Prodaje se prekrasna vila smještena na prostranom zemljištu od 700 m² (cca 30x23,5 m) pravilnog oblika, što osigurava obilje prostora oko kuće te pruža privatnost i osjećaj mira. Stambena površina kuće iznosi 145,02 m², a savršeno je raspoređena i nalazi se u prizemlju, čineći je idealnom obiteljskom kućom.

Ulazak u vilu vodi u predprostor te hodnik koji se dijeli na dva dijela. Jedan dio vodi u dnevni prostor s modernom kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na veliku terasu, dok drugi dio vodi u spavaći dio s tri spavaće sobe i kupaonicom.

Dnevni prostor oduševljava prostranošću i dizajnom. Kuhinja po mjeri opremljena je vrhunskim uređajima, uključujući ugradbeni frižider, pećnicu, perilicu posuđa i mikrovalnu. Blagovaonica može ugostiti osam osoba a dnevni boravak pruža ugodan prostor za odmor.

S terase se pruža izlaz prema vanjskom dijelu, gdje se nalazi bazen sa sunčalištem, a tu je i dodatni prostor za druženje, kamin i stepenice koje povezuju unutrašnjost s vanjskim sadržajem.

Spavaći dio sastoji se od ostave, gostinjskog WC-a, zatvorenog zajedničkog prostora koji se trenutno koristi kao teretana, te tri udobne spavaće sobe. Sve sobe opremljene su klima uređajima, modernim kupaonicama s podnim grijanjem te prostranim ormarima.

Grijanje i hlađenje osigurani su inverterskim klima uređajima koji se nalaze u svakoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku, uz dodatno električno podno grijanje u kupaonicama. Kami

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine