ISTRA, LOBORIKA - Kvalitetna obiteljska vila na mirnoj lokaciji

Marčana, Loborika, Marčana, Hrvatska

750.000€

2 343 €/m2

Tip

Kuća

Površina

320 m2

Struktura

7

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
750.000€
Površina
320 m2 (2 343 €/m2)
Površina placa
743
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
13.07.2024
ID
31258

Opis

ISTRA, LOBORIKA - Nadomak grada Pule u manjem naselju poznatom po nazivu Loborika smjestila se kvalitetna obiteljska vila vrijedna vaše pažnje.

Na kraju slijepe ulice i okružena prirodnim zelenilom nalazi se ova kvalitetna obiteljska vila sveukupne stambene površine 233m2 podijeljenih na dvije etaže.
Tako se u prizemlju ove tople vile nalazi veći i dnevnim svjetlom osunčan dnevni boravak s blagovaonom i kuhinjom. Iz istoga prostora proteže se izlaz na održavanu okućnicu puno mediteranskog bilja i pozamašnu kvadraturu natkrivene terase, idealne za druženje i zabavu s prijateljima i obitelji.
Jednako tako u prizemlju se nalaze i 4 prostrane spavaće sobe i 4 kupaonice, a od kojih jedna predstavlja gostinjski kupaonicu kojoj se može pristupiti i s dvorišta vile.
Gornjoj etaži se pristupa vanjskim stepeništem čime ona može funkcionirati kao u potpunosti zasebni dio vile s dvije dodatne spavaće sobe, jednom zajedničkom kupaonicom, čajnom kuhinjom i prostranim dnevnim boravkom s biljarskim stolom i terasom s koje se proteže pogled na krajolik.

Kroz cijelu vilu se proteže jednaki dizajn uz korištenje drva i kamena.Okućnica od sveukupno 743m2 u potpunosti je ograđena i skrivena od pogleda, čime se osigurao mir i privatnost. Na okućnici se smjestio bazen, kao i vanjski Jacuzzi s prostorom za opuštanje. Ostatak od 532m2 krasi održavan zeleni vrt s mnoštvo cvijeća raznih boja, čime svojim budućim vlasnicima pruža idealnu priliku za bijeg

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine