Kuća Marčana, 223m2

Marčana, Marčana, Marčana, Hrvatska

675.000€

3 026 €/m2

Tip

Kuća

Površina

223 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
675.000€
Površina
223 m2 (3 026 €/m2)
Površina placa
715
Ažuriran
07.08.2024
ID
53084

Opis

Marčana, prekrasna Villa u mirnom naselju


U okolici malenog gradića Barbana, svega nekoliko kilometara udaljeno od luke Krnice poznate po odličnim mediteranskim restoranima i lijepoj razvedenoj obali, smjestila se ova elegantna Villa sa bazenom.

Na okućnici veličine 715 m2 pozicioniranoj na samom rubu naselja izgrađena je ova prekrasna moderna Villa. Sastoji se od prizemlja i kata. Prizemlje obuhvaća otvoreni prostor dnevnog boravka sa prekrasnim pogledom na bazen i okućnicu, blagovaonicu te potpuno opremljenu kuhinju. Cijeli prostor dodatno krase velike staklene stijene koje osiguravaju prozračnost dnevnog prostora ali i dovoljno prirodnog svjetla. U prizemlju se nalazi i jedan gostinjski toalet te dvije spavaće sobe i kupaonica.
Kat objedinjuje dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Tu je i fitness soba sa izlazom na terasu sa koje se pruža pogled na okolni krajolik i prirodu. Na prostranoj terasi smješten je vanjski jacuzzi za potpunu relaksaciju i uživanje u miru kojeg ova lokacija nudi.

Interijer je elegantnoga dizajna koji odiše udobnošću i funkcionalnošću čime je pravi odmor zagarantiran. Villa je opremljena sa inverter klimama u svakoj prostoriji, podnim grijanjem a u dnevnom boravku postavljena je i peć na pelete. Vanjski prostor obuhvaća natkrivenu terasu sa ljetnom kuhinjom i velikim blagovaonskim stolom sa pogledom na prekrasni bazen veličine 32 m2. Okućnica je uređena, održavana i u potpunosti ograđena te svojim gostima nud

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine