Kuća Marčana, 133m2

Marčana, Marčana, Marčana, Hrvatska

623.000€

4 684 €/m2

Tip

Kuća

Površina

133 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
623.000€
Površina
133 m2 (4 684 €/m2)
Ažuriran
13.07.2024
ID
50474

Opis


Na prodaju je prekrasna novogradnja smještena u mirnoj okolici Marčane,. Ova prostrana kuća s bazenom nudi idealan spoj udobnosti, elegancije i privatnosti.

Kuća se prostire na dvije etaže, pružajući dovoljno prostora za udoban život. Na prvoj etaži nalazi se prostrani dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja u otvorenom konceptu, idealno mjesto za druženje s obitelji i prijateljima. Tu je također spavaća soba s izlazom na terasu i sunčalište pored bazena, što pruža savršen kutak za opuštanje i uživanje na otvorenom. Spremište i kupaonica na ovoj etaži pružaju dodatnu praktičnost i udobnost.

Druga etaža nudi još dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i terasom, pružajući privatnost i udobnost za svakog člana obitelji ili goste.

Kuća je opremljena podnim grijanjem i klima uređajima s dizalicom topline, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Parking je osiguran za vaše vozilo, dok je okolina kuće iznimno mirna i tiha, pružajući idealno okruženje za opuštanje.

Ova nekretnina je još uvijek u fazi izgradnje, što vlasnicima omogućuje da biraju interijer prema vlastitim željama i potrebama. Sve potrebne sadržaje možete pronaći u blizini, čineći ovu kuću savršenim domom za obitelj ili kao investiciju za iznajmljivanje. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prekrasne kuće koja nudi udobnost, stil i miran život u okolici Marčane.

ID KOD AGENCIJE: 2005-276

DIAMOND REAL ESTATE

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine