ISTRA, KRNICA - Moderna niskoenergestka vila okružena prirodom

Marčana, Krnica, Marčana, Hrvatska

698.000€

5 170 €/m2

Tip

Kuća

Površina

135 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
698.000€
Površina
135 m2 (5 170 €/m2)
Površina placa
785
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2000m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.07.2024
ID
29441

Opis

ISTRA, KRNICA - u blizini centra manjeg čarobnog naselja Krnica smjestila se ova moderna niskoenergetska vila okružena prirodom.

Moderna i kvalitetna niskoenergetska vila smjestila se na većoj uređenoj parceli od ukupnih 780m2, na mirnoj lokaciji, skrivena od svakog pogleda i okružene zelenilom i prirodom.

Radi se o vili visoke kvalitete s izvrsnim izabranim završnim detaljima i bezvremenskim ukusom dizajna, sa svojih 135m2 ukupnog stambenog prostora pruža budućim vlasnicima sve što je potrebno u idealno iskorištenom i organiziranom prostoru.

Tako primjerice u prizemlju vile dominira veći open space prostor osunčan dnevnom svjetlošću, a u kojemu su se smjestili moderno i minimalistički uređen dnevni boravak s kaminom na drva, zatim u istome prostoru odvojena nalazi se moderna u potpunosti opremljena kuhinja koja prati dizajnerski izričaj interijera, a uz kuhinju smjestila se i blagovaona koju krase veće staklene stijenke s pogledom prema okućnici i bazenu. Podovi u vili su od visoko kvalitetnog materijala, tako je u većini prostora postavljen kvalitetan hrastov parketa kojim se postigao snažniji ugođaj doma i topline.
Jednako tako u prizemlju se nalazi i manja dizajnerski uređena soba koja se trenutni koristi kao manji ured, zatim i moderno kvalitetno gostinjsko kupatilo s walk in tušem.
Moderno unutrašnje stubište kombinacije metala i drva, vodi nas na kat vile gdje su se smjestile dvije prekrasne spavaće sobe svaka s vlastitu kupaon

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine