Istra, Krnica, novoizgrađena moderna vila s bazenom

Krnica, Krnica, Marčana, Hrvatska

750.000€

4 464 €/m2

Tip

Kuća

Površina

168 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
750.000€
Površina
168 m2 (4 464 €/m2)
Grijanje
Podno grijanje
Ažuriran
05.10.2024
ID
49905

Opis

Istra, Krnica, novoizgrađena moderna vila s bazenom
Prodaje se potpuno namještena vila modernog dizajna u Krnici. Mjesto koje je udaljeno od mora i prvih plaža na samo 5 minuta vožnje automobilom.U samoj blizini vile nalazi se vrhunska konoba 'Da Rocco' koja nudi vrhunska jela poput ribljih, mesnih a i tjestenine, u samom centru Krnice nalazi se i Pizzeria 'Kum' a na samo 5 min vožnje dolazite u selo Rakalj kao i veliki izbor predivnih divljih plaža.
Vila se sastoji od dvije etaže, prizemlja i prvog kata s terasom koja budućim vlasnicima nudi opuštanje i odmor.Površina od 168 četvornih metara raspoređenih na prizemlje u kojem se nalazi ulazni hodnik, wc, ostava, otvoreni prostor koji obuhvaća moderno uređen dnevni boravak, opremljenu kuhinju u skladu s uređenjem cjelokupne vile kao i dnevnim svjetlom osvjetljena blagovaona koja ima staklenu stijenu pa sunčeva svjetlost dopire u vilu i čini je ugodnom i toplom za boravak.
U prizemlju vile nalazi se i spavaća soba koja ima vlastitu kupaonicu.
Prvi kat ima dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Jedna od spavaćih soba ima direktan izlaz na otvorenu terasu sa koje se pruža pogled na krajolik.
Hlađenje je putem klima uređaja a grijanje je podno.
Na okućnici vile nalazi se bazen veličine 47,5 četvornih metara, sunčalište i dio natkrivene terase koja će budućim vlasnicima omogućiti spremanje i objed na otvorenom.
Dva parkirna mjesta.
Do većeg mjesta kao što je Pula, udaljenost je 25 km.
NEKRETNINA VRIJEDNA PAŽNJE.
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Rebeka T. | Mob: 099 2816... Prikaži broj |E-mail: rebekatomisic.elitenekretnine@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Rebeka Tomišić
Mobilni telefon
+ 385 95 595 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine