ISTRA, FILIPANA - Kamena vila s bazenom na mirnoj lokaciji

Marčana, Filipana, Marčana, Hrvatska

495.000€

1 903 €/m2

Tip

Kuća

Površina

260 m2

Struktura

5+

Grijanje

Plinsko centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
495.000€
Površina
260 m2 (1 903 €/m2)
Površina placa
1137
Grijanje
Plinsko centralno
Terasa
Da
Udaljenost od mora
6500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
58186

Opis

ISTRA, FILIPANA - Kvalitetna kamena vila, smještena u manjem i mirnom naselju na prostranom zemljištu, nadomak prirodnih plaža.

Ponosno predstavljamo ovu vrhunsku kamenu vilu smještenu na velikom i komotnom zemljištu idealnom za opuštanje i zabavu s prijateljima i obitelji. Riječ je o istarskoj kamenoj vili koju su trenutni vlasnici pažljivo i detaljno renovirali u cilju kako bi se održao tradicionalni dizajn uz istovremeno osiguravanje maksimalnog komfora i ispunjavanje svih potreba modernog života.
Ova kamena vila jednostavno plijeni vašu pažnju samim dolaskom, a svaki kutak krije poneki detalj koji joj dodaje na autentičnosti i jedinstvenosti. Sigurni smo kako će vas očarati već na samome dolasku. Unutrašnjost vile pametno je iskorištena od strane trenutnih vlasnika, te je uređena u savršenom tonu s prirodnim kamenim detaljima i drvom.

Ukratko, riječ je o istarskoj kamenoj vili koja danas ispunjuje apsolutne sve zahtjeve modernoga stila života, uz savršenu organizaciju unutarnjeg prostora. Svaka je etaža vile osmišljena tako da prostorije u njima ispunjuju svoju zacrtanu ulogu u potpunosti, dok je kvaliteta svih izvedenih radova neupitna.

OPIS NEKRETNINE:
Riječ je o kamenoj vili koja se sastoji od ukupno 260m2 stambenoga prostora, podijeljenog na 3 etaže, prizemlje, prvi i drugi kat.

U prizemlju vile tako se smjestilo graciozno predvorje s prostorom za garderobu. Prizemlje ujedno predstavlja spavaći dio vile, a vlasnici su odluči

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine