ISTRA, FILIPANA - Romantična autohtona istarska kamena vila

Marčana, Filipana, Marčana, Hrvatska

575.000€

3 285 €/m2

Tip

Kuća

Površina

175 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
575.000€
Površina
175 m2 (3 285 €/m2)
Površina placa
1630
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
40121

Opis

ISTRA, FILIPANA - Kamena istarska ljepotica u mirnom i manjem naselju

Nadomak naselja Marčane u okruženju prirodnog zelenila smjestila se renovirana kamena istarska kuća kvalitetne izvedbe radova i romantičnoga duha. Riječ je o pravoj istarskoj kamenoj kući koja je u potpunosti renovirana 2019.godine s prvim ciljem da se koristi kao novi obiteljski dom. Kuća se proteže kroz dvije etaže, te je ukupne stambene kvadrature 175m2.

OPIS NEKRETNINE;
Ulaskom u kamenu vilu dočeka nas manje ulazno predvorje s odvojenom gostinjskom kupaonicom. Isto se predvorje dalje spaja s prostranim i toplim dnevnim boravkom. Glavnu točku dnevnog prostora zauzima originalno i funkcionalno kameno ognjište idealno za grijanje cijeloga prostora tijekom hladnijih mjeseci u godini. Odvojenim od dnevnoga boravka smjestio se prostrani prostor u kojemu se krije opremljena kvalitetna kuhinja s elementima ručnoga rada punog drva, zajedno s blagovaonicom idealnom za obiteljska druženja i zabavu. U istome prostoru ispod stepeništa nalazi se i spremište.

Unutarnjim stubištem dalje pristupa se prvoj etaži gdje se smjestilo 3 prostranih spavaćih soba od kojih svaka posjeduje vlastitu komotnu i prostranu kupaonicu.Zatim nas stepenište vodi dalje prema zadnjoj etaži (potkrovlju) gdje se trenutno nalazi dječja spavaća soba s dva kreveta. Isti ovaj prostor je moguće prenamijeniti sukladno potrebama budućega vlasnika.

Vanjski prostor koji je jednako tako uređen u pravome istarsk

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine