OTOK KRK, MALINSKA- Moderna vila s bazenom u blizini mora

Malinska-Dubašnica, Malinska, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

850.000€

4 336 €/m2

Tip

Kuća

Površina

196 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
850.000€
Površina
196 m2 (4 336 €/m2)
Terasa
Da
Udaljenost od mora
150m
Ažuriran
22.07.2024
ID
22282

Opis

MALINSKA, Otok Krk - Moderna vila s bazenom u blizini mora
Ovaj predivan dvojni objekt je nadasve originalno i moderno arhitektonsko djelo. Nalazi se blizu mora, na oko 100 metara od predivnih plaža. U podrumu objekta nalazi se spavaća soba s kupaonicom, WC, tehnička soba s vešerajem, te multifunkcionalna soba koja može biti konoba, igraonica, welnes ili bilo šta drugo po izboru vlasnika. U prizemlju su dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom i izlazom na natkrivenu terasu. Na katu se nalaze wc, open space s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom iz kojih se izlazi na natkrivenu terasu s koje se kružnim stepenicama može spustiti u prelijepu okućnicu s bazenom i uređenim sunčalištem. Objektu pripadaju dva parkirna mjesta.

Cijeli objekt ima podno grijanje, dok je hlađenje riješeno klima uređajima. U objekt se ugrađuju vrhunski materijali dokazane kvalitete. Napravljena je priprema za alarm i video nadzor, stanicu za elektro punjenje automobila, kao i za solarni sistem na krovu objekta.
Arhitekturno atraktivne kuće će biti najkvalitetnije izgrađene, prodavat će se po sistemu »ključ u ruke« te će biti opremljene vrhunskom opremom – alu stolarija, podno grijanje i klima uređaji, grijani bazeni, talijanska keramika I. klase, njemački parket I. klase, sanitarna oprema brendova Villeroy&Boch, Grohe i Hansgrohe.
Objekt je u sustavu PDV-a. Završetak se očekuje krajem 2023. godine.

MALINSKA i cijeli njezin kraj zove se Dubašnica

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine