OTOK KRK, MALINSKA - apartmanska kuća s dva bazena i pogledom na more

Malinska-Dubašnica, Malinska, Malinska-Dubašnica, Hrvatska

820.000€

2 050 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

14

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
14
Cijena
820.000€
Površina
400 m2 (2 050 €/m2)
Površina placa
704
Terasa
Da
Udaljenost od mora
300m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
10508

Opis

Malinska - apartmanska kuća s dva bazena i pogledom na more.
Kuća se sastoji od ukupno 6 apartmana, od kojih su 5 dvosobnih s dnevnim boravkom i jedan jednosoban s dnevnim boravkom. U prizemlju je vešeraj, kraj koje se nalazi soba za osoblje. Idealno kao kupovina za investiciju i preuzimanje uhodanog posla iznajmljivanja. Na krovu su solarni paneli koji služe za grijanje vode. NA okućnici nalaze se čak dva bazena. Jedan je predviđen za korištenje samo za apartman u prizemlju, pokraj kojeg se nalazi. Drugi je na korištenje svim ostalim. Na lijepoj okućnici nalazi se još ljetna kuhinja s natkrivenom terasom, sunčalište, ta parkiralište za više automobila.
Najjači adut ove nekretnine je odlična lokacija, na svega nekoliko minuta pješke od centra Malinske i mora.

MALINSKA i cijeli njezin kraj zove se Dubašnica te se nalazi u zapadnome dijelu otoka Krka. Sve do 15. st. Dubašnica je bila gotovo bez stalnih stanovnika, kao i južnije područje od nje, gotovo do grada Krka. Naziv kraja potječe od duba ili hrasta jer tu su bogate šume i pašnjaci uz ponešto oranica. Dubašnica je uglavnom bilo omišaljsko područje, već otprije 12. stoljeća, ali dio su držali i Krčani.
Malinska od luke za izvoz drva postaje klimatsko lječilište zahvaljujući blagoj klimi s oko 260 sunčanih dana godišnje. Danas je jedno od jačih otočnih turističkih odredišta, poznato po brojnim plažama i razvijenom hotelijerstvu te obiteljskom turizmu.
Nedaleko Malinske s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine