OPATIJA, LOVRAN - veći stan s pogledom na more u novijoj gradnji samo 200 meta

Lovran, Lovran, Lovran, Hrvatska

400.000€

2 352 €/m2

Tip

Stan

Površina

170 m2

Struktura

5+

Grijanje

drva

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cijena
400.000€
Površina
170 m2 (2 352 €/m2)
Površina placa
28
Kat
Prizemlje
Grijanje
drva
Terasa
Da
Udaljenost od mora
200m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
02.09.2024
ID
33265

Opis

Ponosno predstavljamo ovu prekrasan stan u srcu Lovrana, samo 200 metara udaljenu od plaže. Ovaj prostrani stan na prvom katu novije gradnje nudi sve što možete poželjeti za udoban život s vrhunskim pogledom na more, a svega nekoliko minuta vožnje od Opatije.

S ovim stanom dobit ćete prostranost i funkcionalnost na jedinstven način. Stan se prostire na dvije etaže, pružajući ukupno 4 prostranih spavaćih soba i 3 moderno uređene kupaonice. Prostrani open space dnevni boravak idealno je mjesto za okupljanje obitelji i prijatelja, a iz njega se pruža predivan panoramski pogled na more. Zamišljanje savršenih večeri uz zalazak sunca na terasi ovog stana postaje stvarnost.

Najbolja stvar? Ulaz u ovaj stan je izravno s parkinga odnosno iz prizemlja, što znači da nema stepenica ili drugih prepreka za laganu svakodnevnu upotrebu. Osim toga, uz stan dolazi i privatni vrt površine 28 m2, gdje možete uzgajati biljke ili jednostavno uživati u svježem zraku i sunčevim zrakama.

Lokacija ovog stana je također izuzetna - smješten je u mirnoj sporednoj ulici bez prometa, pružajući vam osjećaj privatnosti i udobnosti. Iako se nalazi u mirnom okruženju, do plaže treba vam samo nekoliko minuta pješice. Ovo je idealno mjesto za one koji žele kombinirati blizinu mora s mirnom atmosferom.

Poseban dragulj ovog stana je zaseban apartman na gornjem katu s vlastitom kupaonicom i terasom s panoramskim pogledom na more. To vam pruža dodatnu fleksibilnost za

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine