OPATIJA, LOVRAN - održavana etaža kuće s vrtom na vrlo atraktivnoj lokaciji

Lovran, Lovran, Lovran, Hrvatska

395.000€

4 157 €/m2

Tip

Stan

Površina

95 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Stan
Struktura
5+
Cijena
395.000€
Površina
95 m2 (4 157 €/m2)
Površina placa
300
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
600m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.08.2024
ID
26131

Opis

OPATIJA, LOVRAN - održavana etaža kuće s vrtom na vrlo atraktivnoj lokaciji blizu mora

Lovran je grad duge i bogate prošlosti s stogodišnjom tradicijom u turizmu. Ime je dobio po lovoru (laurus nobilis) koji u izobilju raste u zimzelenim gajevima u mjestu i okolici. Lovran se nalazi na istočnoj obali Istre u Kvarnerskom zaljevu. Smjestio se u podnožju najzelenije i vegetacijom najbogatije planine na Jadranu – Učke.
Lovran u 21. stoljeću raspolaže s bogatom povijesnom baštinom, stoljetnom turističkom tradicijom, očuvanom prirodom, izgrađenom infrastrukturom, a sve to omogućuje ponovni uzlet turizma uz održivi razvoj i poštivanje svih ekoloških standarda.
Dobra klima, bujna mediteranska vegetacija i povoljan zemljopisni položaj omogućili su snažni razvoj turizma na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće. Lovran je od tog vremena, uz Opatiju, najvažnije mjesto glasovite Rivijere.

Na vrlo atraktivnoj lokaciji u centru Lovrana pored Opatije na prodaju smo dobili cijelu etažu u lijepoj kući s dva stana. Etaža se nalazi na katu kuće te je u naravi peterosobni stan koji se sastoji od ulazne zatvorene verande, hodnika, blagovaone i male kuhinjice, kupaone, dvije manje sobe, te tri veće sobe od kojih dvije imaju svoje balkone koji su jugozapadne orijentacije s prekrasnim pogledom.
Vidljivo na slikama, na ulazu u stan nalazi se prostrana terasa(42m2) s pogledom na more te pogledom na Park prirode Učku.
Kuća se nalazi na privatnom, ograđenom zemlj

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine